Tapahtumakalenteri

Tälle sivulle listataan EME:n tulevia tapahtumia. Tapahtuman kuvauksessa on ilmoitettu ikäkaudet, jolle tapahtuma on suunnattu. Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan tapahtuman ilmoituksen yhteydessä olevasta kuksalinkistä tai erillisten ohjeistuksen mukaan. 

Sääntömääräinen kevätkokous 2024

Kaikki lippukunnan jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan sääntömääräiseen kevätkokoukseen 5.3.204 kololle (Simonkyläntie 11) klo 18. Kokoukseen voi osallistua etänä. 

Jos ei muuten kiinnosta niin tervetuloa nauttimaan kokouseväistä ja hyvästä seurasta!

Samoajien ja vaeltajien vaellus Portugalissa 10.-16.6.2024

Kesällä 2024 samoajat pääsevät pitkän ja raskaan varainkeruuprojektin tuloksena Portugalin aurinkoon vaeltamaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Aikuispartion vaellus Islannissa 29.7.-3.8.

Lippukunnan aikuiset lähtevät heinä-elokuun vaihteessa 2024 vaeltamaan Islannin auringon alle. Mukaan ovat tervetulleita aikuiset (yli 22 v) mielellään aiempaa partio-/eräilytaustaa omaavat henkilöt. 

Mikäli kiinnostuit, voit olla yhteydessä aikuispartion vetäjään Mari Suomelaan (mari.suomela@erametsot.net).

Partiokannuksen pohjoismainen Nordtreff -kesäleiri 29.6.-6.7.

Tiesitkö, että Vantaan partiokannuksella on pitkät perinteet pohjoismaisessa yhteistyössä? Joka neljäs vuosi järjestetään Vantaan ystävyyskaupunkien Ruotsin Huddinge, Norjan Askim ja Tanskan Lyngby välinen partioleiri. Tänä kesänä leiri järjestetään Norjan Nordtagen Scoutsenter -nimisessä leirikeskuksessa noin 30 min ajomatkan päässä Oslosta pohjoiseen. Tämä vuoden teemana jännittävä "To Space!" eli suomeksi "Avaruuteen!" Mitä se tarkoittaa? Tule ottamaan selvää.

Leirille odotetaan noin 200-osallistujaa neljästä eri maasta. Kaikki yli 11-vuotiaat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan leirille ja myös sitä nuoremmat vanhempien kanssa! Leiri on täysin englannin kielinen. 

Lue lisää täällä! 

Pohjoismaisissa tapahtumissa luodaan perinteisesti pitkiä ja rakkaita ystävyyssuhteita

Piirileiri Kimara 26.7. - 3.8.2024

Erämetsot osallistuu Pääkaupunkiseudun partiolaisten kesän 2024 piirileirille Kimaralle yhdessä lukuisten muiden alueen lippukuntien kanssa. Olethan sinäkin mukana edustamassa erämetsoja? Ilmoittautuminen on nyt auki!

Ilmoittautumisohjeet ja linkin löydät täältä! 

Johtaja, muista hommata itsellesi leiriltä mieleinen pesti ajoissa!

Lue lisää leiristä täältä.

Kuksan tapahtumakalenterista voit ilmoittautua suoraan tapahtumiin. Ohje tapahtumailmoittautumiseen Kuksan kautta löytyy täältä.

Jos käytät mobiililaitetta, avaa tapahtumakalenteri omaan ikkunaan tästä.