Miten mukaan?

Partioon ilmoittaudutaan mukaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake.

Lomake vie hakijan ja huoltajan tiedot suoraan jonoon partion jäsenrekisteri Kuksaan. Otamme yhteyttä, kun hakijalle sopiva ryhmäpaikka vapautuu!

Ryhmätilanteesta riippuen paikkaa voi joutua jonottamaan pidempäänkin. Uusia partiolaisia otetaan mukaan yleensä syksyisin ja mahdollisesti keväisin. Joissain tapauksissa ryhmiä täydennetään myös kesken toimintakauden. 

Tarvittaessa lisätietoa voi kysyä ohjelmajohtaja Karilta: kari.ranta@erametsot.net .

Tervetuloa joukkoon iloiseen! 

Lippukunnan avoin retki 2022 kolon takana lammella

Huomioithan, että jonoon ilmoittaudutaan kuitenkin vain ilmoittautumislomakkeen kautta, ja sitä kautta käsittelemme jäsenhakemuksia ja kutsumme mukaan toimintaan. Jäsenhakemuksenne säilyy järjestelmässämme, joten jos ette kuule meistä mitään, kyseisen ikäisiä partiolaisia ei tällöin ole valitettavasti mahtunut mukaan. Uutta hakemusta ei tarvitse täyttää esimerkiksi uuden kauden alkaessa, vaan vanhat hakemukset säilyvät järjestelmässä. Halutessanne voitte sallia jäsenhakemuksenne käsittelyn myös jossakin muussa lähialueen lippukunnassa, mikäli toisessa lippukunnassa olisi tarjolla sopiva paikka.

Ohjeita jäsenhakemuslomakkeen täyttöön:

Varmin tapa saada oma lapsi partioon on lähteä itse mukaan johtajaksi! Ja siihen ei tarvita minkäänlaista aiempaa kokemusta vaan siihen riittää innokkuus ja halu toimia lasten kanssa. Erämetsot myös perehdyttää ja kouluttaa johtajiaan itse sekä aluejärjestöjen yhteisillä kursseilla.

Lippukuntaretken kohokohtia ovat yhteiset iltanuotiot.