Miten mukaan?

Partioon ilmoittaudutaan mukaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake.

Lomake vie hakijan ja huoltajan tiedot suoraan jonoon partion jäsenrekisteri Kuksaan. Otamme yhteyttä, kun hakijalle sopiva ryhmäpaikka vapautuu. 

Ryhmätilanteesta riippuen paikkaa voi joutua jonottamaan pidempäänkin. Uusia partiolaisia otetaan mukaan yleensä syksyisin ja mahdollisesti keväisin. Joissain tapauksissa ryhmiä täydennetään myös kesken toimintakauden. 

Tarvittaessa lisätietoa voi kysyä ohjelmajohtaja Nikolta: niko.jourio at erametsot.net tai 050 5151 319.
Mitä partio maksaa?

Huomioithan, että jonoon ilmoittaudutaan kuitenkin vain ilmoittautumislomakkeen kautta, ja sitä kautta käsittelemme jäsenhakemuksia ja kutsumme mukaan toimintaan. Jäsenhakemuksenne säilyy järjestelmässämme, joten jos ette kuule meistä mitään, kyseisen ikäisiä partiolaisia ei tällöin ole valitettavasti mahtunut mukaan. Uutta hakemusta ei tarvitse täyttää esimerkiksi uuden kauden alkaessa, vaan vanhat hakemukset säilyvät järjestelmässä. Halutessanne voitte sallia jäsenhakemuksenne käsittelyn myös jossakin muussa lähialueen lippukunnassa, mikäli toisessa lippukunnassa olisi tarjolla sopiva paikka.


Ohjeita jäsenhakemuslomakkeen täyttöön:

  • Lisääthän lapsen tietoihin vain lapsen oman puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen. Huoltajan tiedot lisätään huoltajan rekisteröitymisen yhteydessä
  • Lisätietoja-kenttään voi laittaa esimerkiksi maininnan mahdollisesta kaveritoiveesta, tai jos on ollut jo yhteyksissä Erämetsoihin. Toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Mikäli lapsi on erityislapsi, tai vaatii mahdollisesti erityishuomiota, laitathan siitä meille tiedon esimerkiksi lisätietokenttään tai olemalla suoraan yhteydessä ohjelmavastaavaan! Emme missään nimessä aio luokitella lapsia heidän kykyjen tai piirteiden mukaan, vaan haluamme ottaa nämä tiedot huomioon jo etukäteen ja siten mahdollistaa sopivan ryhmäkoon ja tarvittavat johtajaresurssit kaikkiin ryhmiin.
Jos lomakkeen käytössä on ongelmia, kysymykset voi osoittaa jäsenrekisterivastaavallemme Tuukalle: t.savy at hotmail.fi.

Varmin tapa saada oma lapsi partioon on lähteä itse mukaan johtajaksi! Ja siihen ei tarvita minkäänlaista aiempaa kokemusta vaan siihen riittää innokkuus ja halu toimia lasten kanssa. Erämetsot myös perehdyttää ja kouluttaa johtajiaan itse sekä aluejärjestöjen yhteisillä kursseilla.