Miten mukaan?

Partioon ilmoittaudutaan mukaan täyttämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Lomake vie hakijan tiedot suoraan jonoon jäsenrekisteri Kuksaan. Otamme yhteyttä, kun hakijalle sopiva ryhmäpaikka vapautuu. Varmistattehan, että alaikäisen kohdalla täytätte myös vanhemman puhelinnumeron ja sähköpostin huoltajan lisäämisen yhteydessä.

Ryhmätilanteesta riippuen paikkaa voi joutua jonottamaan. Uusia partiolaisia otetaan mukaan yleensä syksyisin ja mahdollisesti keväisin. Joissain tapauksissa ryhmiä täydennetään myös kesken toimintakauden. Varmin tapa saada oma lapsi partioon on lähteä itse mukaan johtajaksi! Ja siihen ei tarvita minkäänlaista aiempaa kokemusta vaan siihen riittää innokkuus ja halu toimia lasten kanssa. Erämetsot myös kouluttaa johtajiaan itse sekä aluejärjestöjen yhteisillä kursseilla.

Tarvittaessa lisätietoa voi kysyä ohjelmajohtaja Nikolta: niko.jourio at erametsot.net tai 050 5151 319.
Mitä partio maksaa?

Huomioithan, että jonoon ilmoittaudutaan kuitenkin vain alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta, ja sitä kautta käsittelemme jäsenhakemuksia ja kutsumme mukaan toimintaan. 


Ohjeita lomakkeen täyttöön (luethan tarkasti):

  • Lisääthän lapsen tietoihin vain lapsen oman puhelinnumeron ja/tai sähköpostiosoitteen. Huoltajan tiedot lisätään alempaa kohdasta huoltaja
  • Varmistattehan, että alaikäisen kohdalla annatte myös vanhemman puhelinnumeron ja sähköpostin. Suuri osa Erämetsojen viestinnästä tapahtuu sähköpostin välityksellä.
  • Jos lapsella ei ole puhelinnumeroa, syötä kenttään 0000000000.
  • Huoltajan syntymäaikaa ei ole pakko kertoa, tällöin voi kenttään kirjoittaa 1.1.1900.
  • Lisätietoja-kenttään voi laittaa esimerkiksi maininnan mahdollisesta kaveritoiveesta, tai jos on ollut jo yhteyksissä Erämetsoihin. Toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.
  • Mikäli lapsi on erityislapsi, tai vaatii mahdollisesti erityishuomiota, laitathan siitä meille tiedon esimerkiksi lisätietokenttään tai olemalla suoraan yhteydessä ohjelmavastaavaan! Emme missään nimessä aio luokitella lapsia heidän kykyjen tai piirteiden mukaan, vaan haluamme ottaa nämä tiedot huomioon jo etukäteen ja siten mahdollistaa sopivan ryhmäkoon ja tarvittavat johtajaresurssit kaikkiin ryhmiin.
Jos lomakkeen käytössä on ongelmia, kysymykset voi osoittaa jäsenrekisterivastaavallemme Tuukalle: 
t.savy at hotmail.fi.

Jos käytät mobiililaitetta, avaa lomake uuteen välilehteen tästä.

Kuksa - Erämetsojen jäsenhakemus