Tapahtumiin ilmoittautuminen Kuksassa

Tapahtumiin ilmoittaudutaan Kuksaan joko Erämetsojen tapahtumakalenterin tai suoraan ilmoittautumislinkin kautta. Tapahtumiin ilmoittauduttaessa ei siis tarvitse ensin mennä osoitteeseen kuksa.partio.fi, vaan ilmoittautumislinkki jaetaan tapahtumien infokirjeiden mukana esimerkiksi sähköpostilla. Jos tapahtumalinkki on sinulta hävinnyt, kaikki ajankohtaiset tapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista.

Jos sinulla on suora ilmoittautumislinkki tapahtumaan, hyppää kohtaan 3.

1. Etsi haluamasi tapahtuma Erämetsojen tapahtumakalenterista eli täältä, ja klikkaa tapahtumaa. Jos tapahtumia näkyy pitkä lista, etsi tapahtuman järjestäjän nimellä, eli Erämetsot ry:n järjestämiä tapahtumia.

2. Päädyt tapahtuman esittelysivulle, jonka oikeassa yläkulmassa on Ilmoittaudu-painike.

3. Klikattuasi ilmoittaudu-painiketta tai saamaasi suoraa ilmoittautumislinkkiä, sinua pyydetään kirjautumaan sisään. Jos sinulla ei vielä ole PartioID-tunnuksia, niiden luontiin ohjeet löytyy täältä. Partiolaisena tai partiolaisen huoltajana klikkaa ylintä vaihtoehtoa.

4. Kirjaudu PartioID-tunnuksillasi.

5. Valitse oikea ilmoittautuja näkymän oikean yläkulman alasvetovalikosta. Huoltajalle tässä valikossa näkyy huollettavien lastensa nimet.

6. Tarkistettuasi yhteystietojen oikeellisuuden kannattaa ruksia kohta "Lähetä sähköpostivahvistus osallistumisesta". Sähköposti tulee yleensä muutaman päivän sisällä, joskus aivan hetikin ilmoittautumisen tehtyä. Kohdasta "Muokkaa" pääsee muokkaamaan omia yhteystietoja, jos niissä on virheitä. Muistattehan, että lapsen tietoihin ei tule laittaa huoltajan tietoja, esimerkiksi sähköpostiosoitetta.

7. Ilmoittautuminen lähenee loppuaan. Tapahtumakohtaisesti ilmoittautumislomakkeella on kenttiä, joissa kysytään lisätietoja tapahtumaan liittyen, täytäthän nämä huolellisesti.

"Laske kokonaishinta" kertoo esimerkiksi leirin tapauksessa maksettavan hinnan jos on esimerkiksi ostanut leirituotteita tai on vain osan leiriä paikalla.

Lopuksi paina "Ilmoittaudu". Ilmoittautumisvahvistus saapuu yleensä muutaman päivän sisällä, jos sellaisen lomakkeessa pyysi lähettämään.