Uutiset


Hei aikuinen!

lähettänyt admin Erämetsot 1.2.2017 klo 11.45   [ 1.2.2017 klo 11.45 päivitetty ]

Kiinnostaako partio? Oletko aina halunnut tietää mitä sudenpennut tekevät? Lähde mukaan lippukunta Erämetsojen järjestämälle Aikuisten sudenpenturetkelle! Retki järjestetään Kavalahden leirikeskuksessa 7.-8.4.2017.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.


Tervetuloa mukaan!


Lisää poikia mukaan!

lähettänyt Martina Ikonen 29.11.2016 klo 13.14

Erämetsot kaipaa joukkoonsa lisää poikia! Jos olet, tai tiedät jonkun 4-8-luokkalaisen pojan, joka kaipaa mahtavaa harrastusta, niin laittakaahan jäsenhakemusta tulemaan nettisivujemme kautta kohdasta "Miten mukaan?"! Ryhmiin mahtuu heti tammikuusta kevätkauden alkaessa! 

Myös tätä vanhemmat tytöt ja pojat sekä kaikenikäiset aikuiset ovat tervetulleita joukkoomme, lisää kaivataan aina!Syksyn ryhmät ja kokousajat sähköpostissa

lähettänyt Martina Ikonen 23.8.2016 klo 6.27   [ 23.8.2016 klo 6.27 päivitetty ]

Erämetsojen partiosyksy starttaa ensi viikolla. Elokuun tiedote on lähetetty kaikille vanhoille ja uusille jäsenille, ja siinä lukee tiedot ryhmäjaoista, kokousajoista ynnä muusta tärkeästä.

Muistakaahan siis lukea sähköpostianne ;)

-Mata, lippukunnanjohtaja

Kurkkaa avoimia vapaaehtoispestejä

lähettänyt admin Erämetsot 6.7.2016 klo 8.45   [ 6.7.2016 klo 8.45 päivitetty ]

...täältä. Partiossa aikuiset toimivat mahdollistajan roolissa - ilman aikuisia partiotoiminta olisi todella haastavaa. Nuorten johtajien avuksi tarvitaan myös kokeneempaa väkeä. Aikaansa ei kuitenkaan tarvitse uhrata loputtomasti, vaan sopiva pesti kyllä löytyy juttelemalla.


Lippukuntahupparien tilaus

lähettänyt Martina Ikonen 15.5.2016 klo 10.27   [ 18.5.2016 klo 1.56 päivitetty ]

Lippukuntahupparit pääsevät vihdoin sovitettavaksi! Tummanvihreää ei valitettavasti löytynyt kaikissa eri kooissa, joten päädyimme harmaaseen, joka sekin sopii hyvin Erämetsohuivin hopeanauhan kaveriksi. Selkään tulee siis metsologo mustalla.

Hupparit ovat sovitettavissa kololla alkavan viikon, eli oman ryhmän kokoontumisessa kaikki voivat sovittaa hupparia. Tarvittaessa vanhemmat voivat tulla kokouksen päättymisaikaan katsomaan sopivan hupparikoon. 
Sudenpennuille sovitus on Kuusijärvellä keskiviikkona.

Aikuisten huppareita on unisex- ja lady-fit -mallia, sekä vetoketjulla että ilman. Lasten mallista löytyy myös versio vetoketjulla sekä ilman. Kannattaa siis valmiiksi miettiä, minkä mallin haluaisi, jotta sovitus sujuisi nopeasti.

Hupparien tilausaikaa on myöskin alkava viikko, eli tilaus täytyy tehdä lomakkeelle 22.5.16 klo 23.59 mennessä. Jos tilaat useamman hupparin, täytäthän jokaista varten uuden tilauslomakkeen.


Hupparitilaus maksetan Erämetsojen (uudelle!) tilille:
Saaja: Partiolippukunta Erämetsot ry
Tilinro: FI21 4055 0012 4134 60 (Aktia)
Viite: 102380
Eräpäivä: 5.6.16
Summa: (hupparin mallista riippuen, tarkista lomakkeesta. Useamman hupparin voi maksaa kerralla)

Ilmoitamme sähköpostilla, kun hupparit ovat noudettavissa. Arvio hupparien saapumisesta on kesäkuun puoliväli.

Tarvitsemme lisää sudenpentujohtajia syksyksi!

lähettänyt Martina Ikonen 4.5.2016 klo 12.21

Erämetsot on kasvamassa, ja ensi syksynä Erämetsoissa on tarkoitus pyöriä kymmenen alle 15-vuotiaiden ryhmää. Jotta tähän huimaan tavoitteeseen päästäisiin, tarvitsemme lisää aikuisia sudenpentujohtajiksi.

Ohjelma löytyy valmiina, joten sen puolesta ei tarvitse jännittää. Tärkein uuden johtajan ominaisuus on halu toimia lasten ja nuorten kanssa, sekä mahdollisuus antaa 1,5 tuntia viikoittaista aikaa, sekä kokoontuminen johtajiston kesken noin kuukausittain. Lisäksi ryhmät tekevät pari päivä- tai yöretkeä vuosittain, joihin on toivottavaa päästä mukaan.

Erämetsot kouluttaa ja opastaa johtajiaan, ja apua ja tukea on aina tarjolla.

Jos kiinnostuit, kysele tehtävästä lisää ja ilmianna itsesi lippukunnanjohtajalle, 
Martina "Mata" Ikonen, martina.ikonen@erametsot.net, 0400 511 999.

Partiolaisten koteihin tiedoksi!

lähettänyt Jenni Etelävuori 22.8.2015 klo 12.27

Hei,

Kaikille tänä syksynä aloittaville partiolaisille on lähetty koteihin sähköpostia tällä viikolla (vko 34) ryhmistä. Valitettavasti kaikki uudet jäsenet eivät saaneet sähköpostia, joten tänään 22.8.  on laitettu uusille jäsenille vielä kerran sähköpostia.

On tullut yhteydenottoja vanhemmilta, kun kaveritoiveita ei ole pystytty toteuttamaan. Valitettavasti kaikkien osalta toive ei ole toteutunut harrastuksen suuren kysynnän vuoksi.Toivomme vanhemmilta ja lapsilta pientä joustoa tämän johdosta.

Hyvää alkavaa partiosyksyä kaikille!


Terv. Jenni

Erämetsojen partio ryhmät kokoontuvat viikosta 35 alkaen

lähettänyt Jenni Etelävuori 9.8.2015 klo 7.47   [ 9.8.2015 klo 7.50 päivitetty ]

Erämetsojen toiminta alkaa viikolla 35. 
Ryhmät ja kokoontumisajat ilmoitetaan koteihin sähköpostilla viikon 34 aikana.

Terv. Jenni

Vastaa kyselyyn Erämetsojen tiedottamisesta

lähettänyt Martina Ikonen 12.12.2014 klo 6.44

Joka vuosi Erämetsoihin tulee parikymmentä uutta jäsentä, sekä nuoria siirtyy johtajiksi. Kuinka heidät opetettaisiin helpoiten "talon tavoille"? Mihin kasattaisiin kaikki se informaatio, joka kulkee tällä hetkellä vain suullisena perimätietona ja "näin on aina tehty" -tapana?

Tästä tarpeesta syntyi idea Erämetsojen ohjekirjasta, joka kertoisi kaiken mahdollisen partioharrastuksesta Erämetsojen lippukunnassa. Lippukunnat eivät ole samanlaisia, päinvastoin aina kohdatessa naapurilippukuntalaisen tulee vertailtua, kuinka siellä hoidetaan samat asiat.

Erämetsojen ohjekirjaa on tarkoitus päivittää sitä mukaa kun ajat muuttuvat, ja aluksi yritän saada kasaan version, jossa olisi kaikki välttämättömin perustieto. Tätä varten pyydän mahdollisimman monia täyttämään allaolevan pienen kyselyn. Jos myöhemmin tulee mieleen lisää asioita, niin täytä vain kysely uudelleen :)

Vastaa kyselyyn täällä.

Ilmoittaudu joulujuhlaan! Päivitä yhteystiedot Kuksaan

lähettänyt Martina Ikonen 19.11.2014 klo 10.17   [ 19.11.2014 klo 10.18 päivitetty ]

Joulujuhlaan ilmoittautumiseen löytyy linkki täältä: www.erametsot.net/www/kalenteri  

Mitä ilmeisimmin joulujuhlalapussa mainittua tapahtumat-välilehteä ei näy huoltajien näkymässä, vaan se näkyy ainoastaan meille johtajille. Pahoittelut siitä, meidän on hankala arvioida, millainen on huoltajan näkymä uudessa jäsenrekisteri Kuksassa. Vanhassa järjestelmässä ei ollut käyttöoikeuksia kuin jäsenrekisterinhoitajalla, joten tämä tapa on meille vielä uusi ja tuntematon.

Muistathan käydä myös kirjautumassa Kuksaan osoitteessa www.kuksa.partio.fi ja päivittää mm. huoltajien yhteystiedot ja osoitteen! Tämä koskee myös kaikkia vanhoja jäseniä. Ohjeet Kuksan käyttöön ja PartioID-tunnusten luontiin löytyvät täältä.

1-10 of 20