Tiedotteet


Maaliskuun tiedote 2017 

Moikka!

Tässä maaliskuun tiedote! Nyt on monta ilmoittautumista auki, käykäähän ilmoittautumassa pian!

Kalenteri:

[1] 1.4. Luontotalkoot (Ilmoittaudu nyt!)
[2] 7.-8.4. Aikuisten sudenpenturetki (Ilmoittaudu nyt, sinä ei-partiolainen aikuinen!)
     8.4. Supersupe (Sudenpentujen kilpailu)
     22.4. Törmä (Seikkailijoiden ja tarpojien kilpailu)
[3] 23.4. Kohtaaminen (Ilmoittaudu nyt!)
     17.5. Kevätjuhla

[4] 23.-30.7. Kesäleiri Angry Metso 2017 (Ilmoittaudu nyt!)
[5] Avustusten hakeminen partiotoimintaan


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

[1] 1.4.2017 Luontotalkoot

Erämetsot ripustavat linnunpönttöjä Lions Clubilaisten kanssa tänä vuonna Hiirilampien ympäristöön, Möskärin kupeeseen!

Tapahtuma alkaa klo 13, ja kestää parisen tuntia. Mukaan tarvittaisiin runsaasti kaikenikäistä porukkaa, partiolaisia sekä kotijoukkoja. Tulkaa siis mukaan koko perheen voimin! Ilmoittautuminen auki vielä nyt, 26.3. asti!. 
[2] 7.-8.4. Aikuisten sudenpenturetki (lähde mukaan, sinä ei-partiolainen aikuinen!)

Hei aikuinen! Kiinnostaako partio? Oletko aina halunnut tietää mitä sudenpennut tekevät? Lähde mukaan lippukunta Erämetsojen järjestämälle Aikuisten sudenpenturetkelle! 

Retkellä on tarkoitus oppia partiosta itse tekemällä ja kokeilemalla, vähän eräillä ja pitää hauskaa. Mitään esitietoja ei vaadita, vain iloinen mieli ja halu kokeilla uutta. Retki on avoin kaikille, ja siitä saa levittää sanaa kaikkiin kontaktiverkostoihin!


Pähkinänkuoressa:
Mitä: Pieni retki jolla opitaan perusteita partiosta ja pidetään hauskaa
Aika: 7.-8.4.2017
Paikka: Kavalahden leirikeskus, Björnvikintie 109, Inkoo
Kenelle: Kaikille yli 18 vuotiaille jotka eivät (vielä) ole partiolaisia
Hinta: 22 euroa
Ilmoittautuminenhttps://goo.gl/forms/ZApH8Ab2Zf3UagIL2 29.3. mennessä

Lisätietoja retkestä:
Vilja Kauntola[3] 23.4. Kohtaaminen

Kohtaamisessa päästään tänä vuonna jälleen paraatitunnelmiin! Partioparaati kokoaa kaikki Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan lippukunnat Helsinkiin päiväksi. Paraatin jälkeen Erämetsot asettuvat Töölönlahdelle piknikille ja pelailemaan. Paraati on Erämetsoille rento kävely, eikä marssipainotteinen, joten paraatia ei tarvitse jännittää.

Katso Kohtaamisen tarkempi infokirje liitteistä, siellä myös päivän varustelista!

Kohtaaminen on koko Erämetsojen yhteinen tapahtuma, jonne toivotaan jokaisen osallistuvan. Ilmoittautuminen kohtaamiseen on auki 16.4.asti osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=14143 

Partioparaatissa pukeudutaan partioasuun, eli sudenpennut siniseen collegepaitaan ja seikkailijat ja sitä vanhemmat siniseen partiopaitaan, kaikille tumma alaosa, farkut tms. Paidoissa tulisi olla vähintään pysyvät merkit ommeltuina, eli kaupunki-, piiri-, maa- ja järjestötunnukset sekä lupausmerkit). 
Jos on kysyttävää partioasusta, laitelkaahan viestiä, mutta lukekaa ensin nettisivuilta! http://www.erametsot.net/tietopaketti/varusteet/partiopaita-ja--huivi
Sudenpentujen collegepaitoja voi saada kololta lainaan tai ostaa itselleen vitosella (linkin takaa lisätietoa)[4] 23.-30.7. Kesäleiri Angry Metso 2017

Erämetsojen vuoden 2017 kesäleiri on Angry Metso! Joulujuhlassakin nähty Angry Metso -maskotti johdattaa Erämetsot peliteemaiseen leiriin.

Angry Metso pidetään Inkoon Kavalahden leirikeskuksessa 23.-30.7.2017 (Huom! päivämäärät hieman poikkeavat joulujuhlassa ilmoitetuista), josta sudenpentujen leiriaika on su 23.7- ke 26.7. Kaikki lähtevät yhdessä leirille bussikuljetuksella su 23.7. Keskiviikkona leirillä on vierailupäivä/-ilta, jolloin vanhemmat pääsevät kurkistamaan kesäleirin tunnelmaan, ja sudenpennut lähtevät vanhempien kyydeillä kotiin. Vanhemmat partiolaiset palaavat kotiin bussikyydillä su 30.7. 

Leirin hinta on sudenpennuilta 70e/seikkailijat ja tarpojat 105e/samoajat 50e. Lisäksi myös perhepartiolaiset ja muut aikuiset ovat tervetulleita leirille. Erityisesti leirikeittiöön tarvittaisiin apukäsiä kotijoukoista. Kaikki leiriaskareiden pariin tulevat aikuiset leireilevät maksutta.

Liitteenä myös virallinen ensimmäinen leirikirje.
Ilmoittautuminen leirille tapahtuu Kuksassa 23.4. mennessä, https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=13679


[5] Avustusten hakeminen partiotoimintaan

Tuntuuko, että partiotoiminnasta aiheutuu liikaa kuluja perheelle? Kurkatkaa linkin takaa mahdollisuuksia hakea avustusta partiotoimintaan. Partiota jokaisen tulisi pystyä harrastamaan taloudellisesta tilanteesta riippumatta, joten avustusta kannattaa tarpeen vaatiessa hakea rohkeasti.

Comments