Merkkienompeluilta

Onko partiopaidan päivitys retuperällä? Vai eikö vanha sudenpentupaita mahdu enää edes päälle? Jos merkkien paikat eivät ole tuoreessa muistissa tai kaipaat muuten vain seuraa ompelytyöhön, tule kololle 16.3. klo 18-20. Erämetsot tarjoaa neuloja, lankaa, saksia ja nuppineuloja sekä tietysti mukavaa seuraa. Lisäksi voit tilata itsellesi ommeltavat merkit suoraan kololle ilmoittautumislomakkeella.
Vaihtoehtoisesti voit käydä ostamassa merkit itse etukäteen ja tulla vain ompelemaan hyvässä seurassa.

Jälleen kevään ja kesän tapahtumissa tullaan käyttämään partiopaitaa, joten viimeistään nyt on hyvä aika laittaa paita kuntoon. Kololla olevilta johtajilta voi myös kysyä apua, mihin mikäkin merkki tulee laittaa. 

Partiopaita on kunkin tuotava itse, niitä ei ole myynnissä kololla. Seikkailijoilla ja sitä vanhemmilla on käytössä sininen partiopaita, jonka voi ostaa Scandinavian Outdoorista tai yrittää löytää käytettynä esimerkiksi Facebookin Partiokirpputori-ryhmästä. 


Sudenpennut

Sudenpennuille paidaksi käy mikä tahansa tummansininen collegepaita. 
Kololla on myynnissä vanhoja Sopulit/Simometsot-sudenpentucollegepaitoja Erämetsojen merkillä varustettuna, joita myydään pois varastosta 5e hintaan. Paitoihin on käsin ommeltu Erämetsojen merkki, jonka saa myös helposti irrotettua, jos merkki on ommeltu epäsiististi. Paitoja on saatavilla pääasiassa kooissa 128, 134 ja 140 cm.
Scandinavian Outdoor myy sudenpentujen aloituspakettia, joka sisältää collegepaidan, paikkakuntatunnuksen (Vantaa) sekä piirimerkin. Paketti maksaa alennuskoodilla APSPEME 17,30e, ja samalla tulee tukeneeksi Erämetsoja 4 eurolla. Lisää paketista voi lukea tämän sivun liitteestä. Paketin voi tilata netistä sudenpentucollegen sivulta, tai ostaa suoraan Scandinavian Outdoorin myymälästä Tammistosta tai Forumista.Ilmoittaudu merkkienompeluiltaan ja tilaa merkit ommeltavaksi seuraavan linkin takaa: http://goo.gl/forms/EKS0wzC02Y
Merkkiostoksille lähdetään viikonloppuna, joten merkkejä tilatessa viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.3.

Tapahtuman yhteyshenkilö:
Mata 
martina.ikonen@erametsot.net
0400511999
Ċ
Martina Ikonen,
17.2.2016 klo 5.14