Aikuisten sudenpenturetki

Hei aikuinen! 

Lähde mukaan Erämetsojen järjestämälle Aikuisten sudenpenturetkelle 7.-8.4.2017. Retkellä on tarkoitus oppia partiosta itse tekemällä ja kokeilemalla, vähän eräillä ja pitää hauskaa. Mitään esitietoja ei vaadita, vain iloinen mieli ja halu kokeilla uutta.

Pähkinänkuoressa:
Mitä: Pieni retki jolla opitaan perusteita partiosta ja pidetään hauskaa
Aika: 7.-8.4.2017
Paikka: Kavalahden leirikeskus, Björnvikintie 109, Inkoo
Kenelle: Kaikille yli 18 vuotiaille jotka eivät (vielä) ole partiolaisia
Hinta: 22 euroa
Ilmoittautuminenhttps://goo.gl/forms/ZApH8Ab2Zf3UagIL2 29.3. mennessä

Retkellä on tavoitteena yöpyä ulkona teltoissa, mutta myös sisällä yöpyminen on mahdollista, mikäli varusteet eivät riitä ulkona nukkumiseen. Lippukunta tarjoaa teltat, mutta oma makuupussi sekä makuualusta täytyisi olla.

Retkelle mennään kimppakyydein. Leiripaikalle on noin tunnin ajomatka. Tavoitteena on, että autot olisivat mahdollisimman täysiä, eli jos suostut ottamaan vähintään kolme muuta retkeläistä kyytiisi, lippukunta korvaa sinulle 15 euroa bensarahaa.

Ilmoittautuminen on auki nyt ja jatkuu 29.3. asti. Ilmoittautua voit täältä: https://goo.gl/forms/ZApH8Ab2Zf3UagIL2

Retki maksaa 22 euroa per osallistuja. Osallistumismaksulla lunastat itsellesi retken ateriat, telttakankaan (tai katon) pääsi päälle yöksi, kyydin leiripaikalle ja takaisin sekä upeita partioelämyksiä. Autokuskeille maksetaan bensarahat retken yhteydessä. Retkimaksu tulee suorittaa alla olevalle tilille 29.3.2017 mennessä. Muista käyttää viitettä, jotta maksu rekisteröityy oikein!

Maksun saaja: Partiolippukunta Erämetsot ry
Tilinumero: FI21 4055 0012 4134 60 (Aktia)
Viite: 102490
Eräpäivä: 29.3.2017


Mikäli osallistumismaksu tai varusteet ovat ongelma, ota meihin yhteyttä! Osallistumismaksuun voi hakea taloudellisin perustein tukea lippukunnalta, ja varusteita voidaan kysellä lainaan.


Lisätietoja retkestä:
Vilja Kauntola
vilja.kauntola at erametsot.net