Toiminta‎ > ‎

Aikuiset

Aikuisiksi luokitellaan yli 22-vuotiaat partiolaiset. 

Kun "aikuistuu", ei se suinkaan tarkoita sitä, että partiosta olisi jäätävä pois. Sitäkin suuremmalla syyllä kannattaa partioon liittyä myös aikuisena - vaikkei koskaan olisi partiossa ollutkaan!

Erämetsoissa toimii aktiivisesti lähes kymmenkunta aikuista, jotka jakavat tietotaitoaan nuoremmille ja osallistuvat itse toimintaan mahdollisuuksiensa mukaan. Moni aikuinen toimii esimerkiksi sudenpentujohtajana tai käy auttamassa tuuraajana kokouksissa tai lisäapuna retkillä ja tapahtumissa. Halutessaan voi myös esimerkiksi lähteä mukaan hallitukseen tai ottaa itselleen muun vastuupestin.

Aikuiset, kuten koko johtajisto, käyvät kursseilla ja koulutuksissa pärjätäkseen pestissään. Aikuisina partioon tulevat voivat osallistua esimerkiksi päivän kestävälle Tervetuloa partioon -kurssille tai ikäkausi-iltaan, jossa kerrotaan tietyn ikäkauden toiminnasta ja sen tavoitteista. Kuten kaikilla muillakin johtajilla, paras ja ensimmäinen tuki on oma johtajapari sekä muu johtajisto, joka auttaa ja rohkaisee eteenpäin.

Kiinnostuitko? Erämetsot kaipaa jatkuvasti joukkoonsa aikuisia! Ainoa vaatimus Sinulta on, että olet innokas toimimaan porukassa, jossa tapaat paljon eri ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia.

Ilmoittaudu mukaan kirjavaan joukkoomme!