Etusivu

Erämetsot


Tervetuloa Erämetsojen kotisivuille! Erämetsot on vantaalainen partiolippukunta, joka toimii Ruskeasannan, Simonkylän ja Ilolan alueilla. Erämetsot on noin 150-henkinen sekalippukunta, jonka ryhmät kokoontuvat Ristipuron kololla. 

Syksyllä 2018 Erämetsoissa toimii 7 viikoittain kokoontuvaa ryhmää, joihin kuuluvat alle 15-vuotiaat partiolaiset. Samoajat toimivat joko vartioissaan tai koko samoajaikäkauden voimin ja kokoontuvat kerran kuukaudessa. Näiden lisäksi johtajisto kokoontuu eri kokoonpanoilla noin kerran kuussa.


Onko partio ollut lapsuuden lempiharrastus? Vai kuulostaako se vain hauskalta tavalta viettää aikaa ja opettaa uusia taitoja innokkaille lapsille? Kurkkaa tästä ja tästä lisää ja lähde mukaan myös, vaikka peruskoulustasi olisikin vierähtänyt jo muutama vuosi(kymmen?)!


Uutisia

  • Hei aikuinen! Kiinnostaako partio? Oletko aina halunnut tietää mitä sudenpennut tekevät? Lähde mukaan lippukunta Erämetsojen järjestämälle Aikuisten sudenpenturetkelle! Retki järjestetään Kavalahden leirikeskuksessa 7.-8.4.2017. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löydät täältä.Tervetuloa ...
    Lähettänyt 1.2.2017 klo 11.45 admin Erämetsot
  • Lisää poikia mukaan! Erämetsot kaipaa joukkoonsa lisää poikia! Jos olet, tai tiedät jonkun 4-8-luokkalaisen pojan, joka kaipaa mahtavaa harrastusta, niin laittakaahan jäsenhakemusta tulemaan nettisivujemme kautta kohdasta "Miten mukaan?"! Ryhmiin mahtuu heti ...
    Lähettänyt 29.11.2016 klo 13.14 Martina Ikonen
Näytetään ilmoitukset 1 - 2/20. Näytä lisää »